BELGIAN LABELS WE LOVE: BONNIE & THE GANG

Ine, mama van twee en de powerwoman achter BONNIE & THE GANG, is één van die vrouwen waar ik echt naar opkijk. Ze is niet alleen een getalenteerde fashion designer, maar neemt met haar label steevast de verantwoordelijkheid op voor onze planeet én iedere persoon die betrokken is in hun productieproces.

“There is a growing awareness – conscious consumption is more important than ever. So hats off for you, running with the only fashion trend that has any actual meaning. You chose quality over quantity, contributing to a new and better lifestyle.” – Ine van BONNIE & THE GANG.

Kwalitiet over kwantiteit is wat telt volgens Ine. Bonnie zal daarom ook nooit meedoen aan koopjes of kortingen op het einde van een seizoen. Bovendien is hun collectie tijdloos en dus niet gevoelig aan huidige trends. Tenslotte worden alle items met veel zorg geproduceerd in een kleinschalige Portugese fabriek waar ze uitsluitend organische, gerecycleerde of OEKO-TEX gecertificeerde stoffen gebruiken voor de kledij van Bonnie.  

Bij Bonnie kan je dus met een gerust hart en geweten shoppen! Neem zeker eens een kijkje op hun webiste of Instagram.

Deze blogpost maakt geen deel uit van een samenwerking.

Deel deze post via:

Facebook
Twitter
Email