Twinnen_matching_outfit_mutsen

BELGIAN LABELS WE LOVE | Twinnen met AAI AAI 1.0

Ik geeft het toe, ik droomde er altijd al van om kindjes te hebben. Ik zag ons dan samen paraderen in leuke matching outfits. A dream came true!

Zoals jullie weten heb ik een zwak voor duurzame labels met een verhaal. Een verhaal waar iemand zijn hele ziel instopt. AAI AAI is zo’n label met een verhaal, en wat voor eentje! Bij AAI AAI wordt elk mutsje met de hand gemaakt door mensen met een kleine achterstand of beperking. Met elk verkocht product steunt AAI AAI de Belgische economie en de Beschutte Werkplaats in Mol, in het bijzonder.

AAI AAI houdt, net zoals ik, niet van massaproductie maar van eerlijke productie. Elke leverancier wordt zorgvuldig uitgezocht, van labels tot stof. Tevens dragen alle producten bij AAI AAI een OEKO TEX Standard 100 label, dit wil zeggen dat het eindproduct geen schadelijke stoffen bevat.

Kortom, het zal jullie niet verbazen waarom ik labels als AAI AAI graag steun: lokaal, lief voor mens en planeet, gecertificeerde labels, … én ik kan twinnen met mijn lief klein vriendje! Onze favoriete twinning set is de sponzen muts en haarband.

De volledige collectie vind je op www.aaiaai.com.

Deze blogpost maakt geen deel uit van een samenwerking.

Deel deze post via:

Facebook
Twitter
Email