Familie_lifestyle_shoot

HOLLY JOLLY | onze familie fotoshoot

Ik hou van fotografie. Voor ons is het dus niet zo moeilijk om foto’s van Noah te nemen. Met mijn fototoestel. Met mijn gsm. Aan foto’s geen gebrek hier. Maar eens om de zoveel tijd geniet ik er wel van om foto’s te laten nemen door een professionele fotografe. Noah groeit zo snel en toegegeven, ik vind het best wel eens leuk om me niets te moeten aantrekken van de ‘ideale’ omgeving, achtergrond, belichting of nabewerking, laat dit nu maar eens de zorg van de fotografe zijn.

Wij kozen voor Lore Mattens Photography. Lore is een jonge gepassioneerde fotografe gespecialiseerd in huwelijks-, familie- en lifestyle fotografie. Haar stijl zou je kunnen omschrijven als authentiek, spontaan met een warm touch, net zoals Lore zelf. Voor diegene die wat onzeker zijn voor de lens kan ik Lore 100% aanraden. Voor mij blijft het een drempel om voor de lens te staan, hoe vaak ik het ook doe en zelfs als mijn vriend de foto’s neemt, het went niet. Ik heb altijd even tijd nodig om los te komen, en Lore speelt hier erg goed op in. Ze is vlot maar overdrijft niet, en dat laatste is echt zeldzame skill bij fotografen. En niet alleen voor mezelf, maar ook voor Noah is dit belangrijk. Noah heeft altijd wat tijd nodig om de situatie en nieuwe personen in zich op te nemen. Hij zal dan een afwachtende houding aannemen en afwegen of de situatie veilig genoeg is. Iemand die van begin af aan de clown uithangt zal bij Noah vrij snel geklasseerd worden.

Wij kozen voor de kerstshoot mini-sessie formule, dat wil zeggen dat Lore een voor-geprepareerde setting voorziet waar meerdere gezinnen per dag langskomen. Dit soort fotoshoots zijn doorgaans ook korter van duur, waardoor ze vaak goedkoper zijn dan standaard gezinsshoots. Ik was meteen verkocht aan de setting, een authentieke serre helemaal ingericht naar onze smaak. Of ik blij met met de foto’s, ’t zal wel zijn!

Neem zeker eens een kijkje op Lore haar website en Instagram pagina.

Deze blogpost maakt geen deel uit van een samenwerking.

Deel deze post via:

Facebook
Twitter
Email