kind in autostoel met vader

Op zoek naar de perfecte autostoel voor je groeiende kleuter? BeSafe’s iZi Flex FIX i-Size autostoel biedt de ideale combinatie van veiligheid en comfort!

Op de avond voor onze skireis beseften we dat Noah, nu 105cm lang, echt te groot leek voor zijn autostoel waarin hij al drie jaar comfortabel mee had gereisd, namelijk het bekende merk BeSafe’s iZi Modular A X1 i-Size model. Na wat onderzoek ontdekten we dat het tijd was om over te schakelen naar een autostoel voor oudere kinderen, wat beter geschikt was voor zijn lengte. Het was duidelijk dat onze kleine jongen niet meer zo klein was als we dachten!

Als we op zoek zijn naar een autostoel, zijn er twee dingen waar we absoluut niet op willen inboeten: veiligheid en comfort. En als het om comfort gaat, willen we vooral dat onze zoon zich prettig voelt. We zoeken dus naar een stoel waarin hij comfortabel kan zitten, met genoeg ruimte en zachte materialen die niet snijden. Het is voor ons belangrijk dat hij vrij kan bewegen en zich niet ongemakkelijk voelt tijdens lange autoritten. Na grondig onderzoek kwamen we uit bij de iZi Flex FIX i-Size stoel van BeSafe – de perfecte opvolger van Noah’s vorige autostoel. Deze autostoel is de eerste booster seat op de markt voor kleuters die volledig voldoet aan de nieuwe veiligheidsnormen (UN R129), waardoor we met een gerust hart de weg op kunnen. Geen verrassing hier – dit model heeft gewoon de Kind + Jugend Innovation Award gewonnen in de categorie ‘World of Travelling Kids’!

Maar wat maakt deze autostoel nu zo uniek? Wij geven jullie vijf redenen waarom wij voor de iZi Flex FIX i-Size stoel van BeSafe kozen:

  1. Deze autostoel voldoet aan alle nieuwste veiligheidsregels en is uitgerust met drie lagen zijdelingse bescherming en een speciaal gevormde en aanpasbare hoofdsteun om optimale veiligheid te garanderen voor ons zoontje. Bovendien heeft de stoel nog een extra veiligheidskenmerk: SIP+. Dit vermindert de afstand tussen de autostoel en de deur, wat zorgt voor extra bescherming bij een zijdelingse botsing.
  2. Met de heupgordelgeleider hoeven we ons geen zorgen te maken dat ons zoontje onder de heupriem doorschuift, of het nu komt door een onverwachte beweging van de auto, een mogelijk auto-ongeluk, of gewoon omdat we soms een acrobatische avonturier op de achterbank hebben zitten. De zachte, comfortabele heupgordel is gemakkelijk te openen en sluiten met behulp van een magneetsysteem, terwijl de gordelgeleiders bij de hoofdsteun ervoor zorgen dat de schoudergordel altijd op de juiste hoogte zit.
  3. De autostoel is gemaakt van zachte materialen zonder scherpe randen, wat perfect is voor ons zoontje die hier toch – laten we zeggen – nogal gevoelig aan is. Het verplaatsbare PAD+ kussen beschermt zijn kin en borst tijdens het dragen van de gordel, waardoor het niet alleen veiliger is maar ook zorgt voor extra zachtheid en comfort.
  4. Het installeren van de autostoel is een fluitje van een cent, zelfs wanneer we hem regelmatig tussen verschillende auto’s moeten wisselen. Geen gekke capriolen of gevloek meer. Dankzij de handige ISOfix-armen is het gewoon een kwestie van klik-klik en voilà!
  5. En last but not least, een reden die voor ons van groot belang is bij het maken van keuzes is duurzaamheid. De hoogte van de stoel kan meegroeien met ons kindje, van 100 tot 150 cm! Dat betekent dat we niet constant een nieuwe autostoel hoeven te kopen, wat niet alleen goed is voor onze portemonnee, maar ook voor de planeet. Geweldig toch? Geen gedoe, maar praktisch en milieuvriendelijk ouderschap.

Noah was meteen enthousiast toen hij voor het eerst in de BeSafe iZi Flex FIX i-Size stoel zat. “Wauw, dit is beter voor mijn benen nu die langer zijn hé!”, zei hij met een brede glimlach. En met de verstelbare ligposities is dit de ideale autostoel voor lange ritten en onverwachte powernaps onderweg.

Wil je meer te weten komen over de autostoelen van BeSafe? Bij Blabloom vind je een ruim assortiment en staan ze altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden. Neem gerust een kijkje op hun website.

Liefs,

Lisa

kind in autostoel van besafe

kind in autostoel met vader

Deel deze post via:

Facebook
Twitter
Email