jas-winter-seizoen-ducksday-jongen-stapt-in-boot

BELGIAN LABELS WE LOVE: de 3-in-1 jas van Ducksday

Toen het weer omsloeg en de nazomer echt voorbij was, stond ik voor het dilemma dat het regenjasje van mijn zoon te klein was geworden. Hier in ons land kunnen de temperaturen in de tussenseizoenen nogal schommelen, waardoor het soms lastig is om kleding te kiezen. Een echte regenjas is vaak te koud, terwijl een winterjas al snel te warm blijkt.

Toen viel mijn oog op de 3-in-1 jas met een uitneembare zachte fleece van het duurzame merk Ducksday. De buitenlaag is volledig wind- en waterdicht, waardoor het dienstdoet als regenjas zonder de fleece. Is het wat frisser? Dan kan je eenvoudig de teddy bodywarmer aan de jas bevestigen. Op een zonnige dag? Draag dan gewoon de fleece zonder buitenlaag! En voor de écht koude dagen kan je de fleece erin ritsen. Onze zoon draagt hem nu zelfs bij temperaturen rond het vriespunt, wat het ideaal maakt als winterjas. De veelzijdigheid van deze jas betekent dat hij het hele jaar door gedragen kan worden, wat niet alleen handig is maar ook duurzaam; zo hoef je niet elk seizoen een nieuwe jas te kopen.

Daarnaast heeft de jas nog enkele handige eigenschappen. De kap heeft een stevige klep, waardoor de regen er mooi vanaf druppelt zonder in je ogen te komen. En dankzij de reflectoren blijft je kind goed zichtbaar in het verkeer. Bovendien zijn er verschillende zakken om kleine schatten uit de natuur in op te bergen.

De jas is beschikbaar in diverse leuke prints. Aangezien blauw de favoriete kleur is van onze zoon, kozen wij de ranger print.

Bekijk de hele collectie op www.ducksday.com of volg hen via Instagram.

Wil je meer lezen over Ducksday? Bekijk dan zeker onze andere blog.

Deel deze post via:

Facebook
Twitter
Email